søndag 16. august 2009

Rønningen i lett regn

Da vi startet i 12-tiden i 10-12 grader var det oppholdsvær, etter at det hadde regnet lett tidligere på dagen. Men optimister som vi er, så kledde vi oss kun mot vind og ikke mot regn. Dette var nok ikke et lurt sjakktrekk skulle det vise seg. Deltagere var Sten, Helge Ø og Svein Erling.
Vi startet som vanlig opp mot Granåsenområdet. Der svingte vi av sørover på Smistadgrenda, opp til toppen og deretter snarveien gjennom tunet på Smistad gård til Smistadveien som vi fulgte til topps, til Rønningen. Der satte vi oss ute, for regnet ga seg litt.
Denne dagen kretset samtalen mest om nye kommende brannforskrifter som i følge forhåndsomtalene vil bli gitt tilbakevirkende kraft, bl.a for borettslag. Hvis dette går gjennom vil det føre til til dels dyre ombygginger og oppgraderinger i mange norske borettslagbygninger og eksisterende og nye offentlige bygg. Kravene til eneboliger vil fortsatt bli ganske lempelige.
På hjemveien regnet det mer enn tidligere, helt til vi kom ned til Kongsveien. Der og på resten av hjemveien så det ikke ut som det hadde regnet i det hele tatt, asfalten var til dels tørr. Vi var enige om at turen nok ble litt i våteste laget underveis, men at det alt i alt var en trivelig tur likevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar