søndag 9. august 2009

Grønlia, here we come!

Denne fine sommerdagen var det dessverre en litt kjølig vind, muligens et forvarsel om hva vi har i vente i månedene som kommer. Uansett la Helge M (på lånt sykkel for anledningen) og Svein Erling trøstig avgårde.
Trasémessig ble dette en standard RSP-tur, først opp til Granåsenområdet, deretter opp gjennom Frøset, videre opp gjennom stien i skogen og vestover Våddanveien til Storfurua ved Skjellbreia, videre nordover Stykketveien og vestover stien og veien til Grønlia.
Der fant vi oss et bord på utsiden, og der gikk praten bl.a om en USA-tur Helge M nettopp var hjemkommet fra, med bl.a besøk i Yellowstone, bilkjøring tvers over digre prærier med maisåker etter maisåker etter maisåker og andre spesielle og interessante opplevelser.
Etter en laaang pause i solveggen, inkludert påfyll av kaffen, så bar det hjemover, opp forbi Lagmannsetra, ned Lianveien, Skråstien, Vådan gård, ned til Leirbrua og hjem til Tiller. Alt i alt en svært trivelig tur.
Etterpå har jeg foretatt et par mindre justeringer på reservesykkelen min, i tilfelle andre må låne den på en senere tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar