søndag 16. juni 2013

Trivelig samling på Grønlia

Fra Tiller startet Helge Ø og Svein Erling. Det var truende skyer i horisonten, men vi slapp unna regnet.

Vi ventet litt ved Leirbrua-benserten, i tilfelle flere ville delta, men fortsatte etter litt opp gjennom Frøset gård, rundt låvebrua og opp gjennom stien i skogen. Det var greit å komme over det store sølehullet, som var nesten opptørket. Så dekkene var nesten reine da vi kom ut på Vådanveien ovenfor Almenningsbakken. Ferden videre inn til Skjellbreia, nordover mot Stykket og vestover skistien inn til Grønlia gikk udramatisk. Men det var mye folk ute og dessuten fortsatt truende skyer i horisonten, så vi fant oss et bord inne i stua.

Da vi var klare for kaffepåfyll dukket Anita opp. Så satt vi der å pratet om både ferieplaner (sykkelferie) og mere til. Veldig trivelig var det, som vanlig.

På returen valgte vi øverveien opp til Lianveien, ned Skråstien og gjennom pilegrimstien øst for Vådan gård. Videre østover til Nilsbyen-parkeringen og deretter Odd Husebys vei til Leirbrua-benserten. Vi var hjemme på Tiller ca kl. 15, og var enige om at RSP-turer er noe vi setter pris på og stadig ser fram til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar