søndag 28. august 2011

Regntur nesten til Grønlia

Dagen opprant bokstavelig talt, men i god tid før 12 ble det oppholdsvær, så Helge Ø og Svein Erling la trøstig i vei i oppholdsværet. Men de første regndråpene begynte å falle allerede ved passering av undergangen under E6, så vi stoppet i busskuret vis a vis Byggmakker for å vente på at det verste regnskyllet skulle gi seg. Litt om senn gjorde det det og vi syklet videre.

Vi tok sikte på Grønlia. Vi klatret oppover via Frøset gård og ned til travveien før vi klatret vestover opp Allmenningsbakken på Vådanveien, passerte Hallsetaunet og svingte av nordover i krysset ved Storfurua. Regnet ga seg ikke, så da vi kom til veiskiltet mot Grønlia bestemte vi at nok fikk være nok, vi var begge våte til skinnet, så vi fortsatte forbi Stykket og bort til og ned gjennom Vådan gård og hjem til Tiller. Da vi kom hjem var vi så gjennomvåte at det rant av oss når vi kom innunder tak.

Vi var imidlertid enige om at hvis vi hadde brukt regnsett, så ville vi ha vært våte til skinnet på grunn av svette, så alt i alt måtte vi si oss relativt fornøyd med turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar