søndag 18. april 2010

Sesongstart om ei uke?

Det ser ikke så veldig lovende ut akkurat nå, det er surt og kaldt og snø i lufta (og delvis på bakken). Våren har tydeligvis tatt en pause.
Selv benyttet jeg helga til litt nødvendig sykkelvedlikehold, optimist som jeg er for at det blir sykkelbart med sommerdekk til ei eller annen hytte i marka 25. april, men foreløpig ser det altså ikke så veldig bra ut. Kanskje må sesongstarten utsettes til første helga i mai, altså søndag 2. mai. Vi får se ...
Oppdatering lørdag 24. april: Det blir tur i morgen 25. april. Møt opp klokken 12 utenfor Romemyra 35. Ring mobiltelefon 402 87 189 hvis du vil møte oss underveis eller blir forsinket til start.

2 kommentarer:

  1. Det er i dag onsdag og værmeldingen for helga er ikke direkte lovende. Men dette er jo Trøndelag og i Trøndelag kan som kjent været skifte flere ganger hver dag ...

    SvarSlett
  2. I dag er det fredag og på yr.no ser været supert ut på søndag, oppholdsvær, gløtt av sol og hele 6 plussgrader. Holder dette så blir det definitivt tur, også om jeg må sykle mutters alene.

    SvarSlett