søndag 27. september 2009

Sur og fuktig tur til Rønningen

Høsten er nå i full gang, når det er fuktighet i lufta blir det nå skikkelig surt, så også denne søndagen. Helge M hadde meldt forfall på forhånd, så det var bare Helge Ø og Svein Erling som la i vei.
Vi bestemte oss for Rønningen. Først syklet vi opp til Granåsenområdet, deretter svingte vi av sørover Smistadgrenda til toppen av bakken, der tok vi av vestover gjennom tunet på Smistad gård og videre på snarveien gjennom skogen. Oppover motbakkene gikk det tyngre enn vanlig, begge skyldte på for lite trening i uka før.
Vi satte oss inne i varmen og pratet både om mulige turer i skog og mark, og litt om at Helge hadde meldt seg på Wasaloppet i mars. Vi i RSP ønsker ham selvsagt lykke til både i forberedelsene og i selve skirennet.
På hjemveien yret det, og ved Smistad svingte vi sørover mot Ringvollveien. Så fulgte vi denne inn til Heimdal sentrum, der vi krysset under jernbanestasjonen vi undergangen. Der punkterte Helge, lufta tok slutt midt oppe i Idrettveien. Vi vurdete hullet som for stort for skumlapping, så Helge leide sykkelen resten av veien, bortover Jarveien, gjennom undergangen ved Shell-stasjonen, forbi City Syd og KVT hjem til Romemyra.
Bortsett fra punkteringen, og det sure været, så var det en vellykket pedalisttur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar