søndag 6. september 2009

Grønlia eller Grønlia

Værmeldingene forut for helga var begredelige med regn, men søndagen opprant med ganske brukbart vær. Og selv om temperaturen knapt var over 10 grader, så var det faktisk fint vær med sol på hele turen. Helge Ø, Helge M og Svein Erling stilte til start.
I følge Adressa var det noe som skjedde på Rønningen, og skiklubben hadde lagt ukas tur til Lavollen-området. Vi regnet også med at det var mye folk på Estenstadhytta i det fine været, og minst en av deltagerne var litt ute av form, så derfor valgte vi bort Elgsethytta. Derfor var det kun ett "alternativ" tilbake, nemlig Grønlia. Så vi dro dit.
Vi startet som normalt opp til Granåsenområdet, svingte av ved parkeringen, og videre opp til Frøset gård. Men i stedet for å fortsette opp gjennom skogen tok vi alternativet ned til Nordmyra og nordover travveien fram til Vådansaga. Derfra vestover Våddanveien, opp bakkene, forbi Hallsetaunet og ned til krysset ved Storfurua. deretter nordover Stykketveien og innover skiløypestien til Grønlia.
På Grønlia var det faktisk også ganske mye folk, så vi fant oss en bordende ute og gikk inn på omgang for å handle. Praten gikk om bl.a fotball, Norges landslag hadde mistet siste reelle sjangse til en plass i VM kvelden før, så det var naturlig å diskutere litt landslagsfotball. Vi diskuterte noe annet også.
Tilbakeveien var også tradisjonell med en vri, opp forbi Lagmannsætra opp til Tribunenkrysset med Lianveien, derfra ned via Skråstien til Våddan. Vrien var at vi valgte veien ned til og gjennom Nilsbyen. Og derfra strake veien hjem til Tiller. En trivelig tur i godt vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar