søndag 31. mai 2009

Grønlia første pinsedag

Et aldeles nydelig vær med temperatur opp mot 20 grader i skyggen og en lett svalende vind gjorde dagen til en perfekt sykkelturdag. Vi ble bare to, Sten og Svein Erling. Vi tok det med ro, så totaltiden havnet på nesten 4 timer.
Vi startet som sedvanlig over Bjørndalsbrua, opp via Kolstad til Leirbrua, videre opp forbi Frøset og opp gjennom skogstien (som nå bare hadde et par fuktige sølegroper). Deretter Våddanveien til Storfurua ved Skjellbreia, der vi tok dagens første pause. Så veien nordover nesten opp til Stykket og stien inn mot Grønlia. På Grønlia var det overraskende lite folk og ingen matkø. Vi kjøpte oss kaffe med noe til og satte oss oppe ved minnesteinen. Der satt vi og pratet både lenge og vel. Før vi dro noterte vi en hilsen fra Romemyras søndagspedalister i gjesteboka.
På tilbakeveien tok vi stien motsatt vei av det vi kom og deretter veien videre opp forbi Stykket og ned til Våddan-området. Så ned gjennom Vådan gård og turveien ned til Nilsbyen. Derfra forbi Granåsenområdet og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar