søndag 26. august 2012

Oppsamling på Rønningen

Denne søndagen var det et perfekt vær for sykkeltur, overskyet oppholdsvær og passe lunken temperatur. Helge Ø, Anita og Svein Erling stilte til start på Tiller.

Ved Granåsen valgte vi stien vestover fra hoppbakkene. Anita la seg i tet, med klikkpedaler og rett teknikk for tekniske partier var hun en klar ener oppover bakkene. Spesielt da både Helge Ø og Svein Erling satte seg fast på hver sin plass i et myrhull som Anita nettopp hadde passert ganske elegant, skjønte vi hvor dette bar hen. Nemlig oppover, med Anita i front. Men opp kom vi alle tre.

Helge M, Helge Ø og Svein Erling. Anita tok bildet.
På Rønningen fant vi oss et bord utendørs og satt der og koste oss med boller, vafler og kaffe. Men så begynte det å regne, så vi flyttet innendørs. Mens vi satt der ringte Svein Erlings mobiltelefon, det var Helge M som lurte på hvor vi var, og om vi kom til å bli der den nærmeste halvtimen? Vi ble enige om å bli der til Helge M nådde frem. Han tok Smistadveien oppover, og var oppe omtrent som avtalt. Da var det på tide med kaffepåfyll for oss andre, slik at vi kunne holde Helge M med selskap og få ham med på resten av turen.

Etter en hel del jabbing, bl.a om Helge Øs vellykede fisketur til området øst for Samsjøen, og bl.a om mulighetene for å ta dagssykkeltur til Snøheim (ved Snøhetta), så var vi klare for returen.

Vi valgte stien/veien ned til Lauglovannet og videre på Ringvålveien til Heimdal. Helge M skilte lag med oss andre i  Smistadgrenda-krysset. Vi andre fortsatte til Tiller via Heimdal sentrum og Jarveien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar