søndag 8. mai 2011

Syklet hele veien til Grønlia

Dagens opprant med varm luft og strålende sol, men det skyet over lett og var litt vind rett før turstart. Likevel startet Svein Erling med shorts, noe han ikke angret på underveis, for sola kom tilbake. Ved Leirbrua traff han Helge M og så bar det oppover bakkene mot Frøset. Selve veivalget opp til Grønlia var en blåkopi av turen 1. mai, så vi henviser til den rapporten. Men denne gangen hadde snøflekkene innover skogstien mot Grønlia minket såpass at vi klarte å forsere det lille som var uten å gå av sykkelen.
På Grønlia var det adskillig flere folk en forrige søndag, men vi fant oss en bordende på solsiden og ble siden sitte å prate om både det ene og det andre, i det vide og brede. Sola stekte og vi rett og slett koste oss. Klokka var over tre når vi bestemte oss for å starte på returen.
Denne gangen foreslo Helge M at vi skulle forsøke overveien, og slik ble det. Det var litt bløtt og sugende noen få steder, pluss et par snøflekker å forsere, men stort sett var veien bar. Så videre nedover Lianveien, Skråstien og Vådan gård til vi skiltes som gode sykkelkompiser ved benserten ved Leirbrua. Helge M meldte om frafall neste søndag, men da er det kanskje noen andre som vil bli med (hint, hint)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar