søndag 17. august 2014

Våt tur til Lavollen

Denne lett fuktige søndagen var det bare Svein Erling som startet fra Tonstad, og ved Granåsen møtte Helge M opp. Vi ble enige om å sykle til Lavollen, og håpet at oppholdsværet skulle holde.

Vi syklet nordover Odd Husebys vei, krysset Vådanveien i bunnen og fortsatte opp dalen til østsiden av Lianvannet. Derfra krysset vi trikkelinja og fortsatte turstien nedover mot Kyvannet. der svingte vi av nordvestover opp til Femstikrysset, stupte ned til Baklidamparkeringen, fortsatte på stien langs sørsiden av vannet og svingte nordover gjennom Tunga gård, over Ilabekken og opp bakkene til Lavollen.

Der benket vi oss først utendørs. Men de få spredte regndråpene ble flere og flere, så da det var tid for kaffepåfyll flyttet vi til et bord innendørs, i førsteetasjen.

Etter en god pause hadde regnet gitt seg noe, så vi la i vei på hjemveien. Først nesten ned til Ilabekken, der tok vi av vestover oppover i bekkedalen, over ei bru og videre opp varierende motbakker til vi kom ut ved avkjøringen til Kobberdammen. Derfra syklet vi noen titalls meter opp Fjellseterveien før vi svingte av sørøstover Lianveien og videre ned skråstien. Der sa Helge takk for seg. Svein Erling fortsatte via baksidestien øst for Vådan gård og østover til Nilsbyen. Deretter Kongsveien og tilbake til Tonstad.

En litt fuktig tur, men det finnes som kjent ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar