søndag 10. august 2014

Avslappet tur til Grønlia

Til denne turen i grei sommertemperatur (ca 24,2°C) møtte Anita, Svein Erling og Per, sistnevnte møtte opp ved Leirbrua-benserten. De to første hadde deltatt i terrengsykkelløp dagen før, og sistnevnte kom rett fra ei ukes bridge-turnering. Så vi ble enige om at en rolig tur til Grønlia måtte være et ideelt turmål.

Etter å ha syklet opp den første kneika mot Frøset kommenterte Svein Erling at Pers bakhjul hadde svært lavt dekktrykk. Heldigvis hadde Svein Erling med pumpe, så dette ble fikset. Deretter fortsatte vi opp til Frøset, rundt låvebrua og opp gjennom skogstien til Vådanveien, videre til Storfurua, nordover mot Stykket og innover skiløypestien til hytta.

Vi fant oss et bord utendørs der vi benket oss med snurreboller og kaffe. Praten gikk om sykler, sykkelløp, bridge, sjakk, kor, nettsider og om sommerens ferieminner.

Vi returnerte forbi Stykket, ned Vådanstien, østover Vådanveien og skiltes før Anita og Svein Erling tok av gjennom Vådan mot Leirbrua. Det hadde vært en framifrå jabbetur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar