søndag 1. juni 2014

To karer til Lavollen

Av ulike årsaker ble det bare to deltagere på denne turen, Helge Ø og Svein Erling, som begge startet fra Tiller. Ved turstart var det litt småkjølig, men utover dagen ble det adskillig varmere.

Vi tok sikte på Lavollen, og syklet først nordover Odd Husebys vei til Kyvannet. Dette rundet vi på østsiden. Deretter bar det oppover til femstikrysset og ned til Baklidammen. Vi krysset over Ilabekken på demningen og fortsatte opp langs vestsiden av golfanlegget på Sommersetra. Så fortsatte vi vestover oppover bakkene på Tømmerdalsveien til Lavollen.

Der kjøpte vi oss kaffe, vaffel og svele. Svelene var en gedigen skuffelse i forhold til tidligere (Lavollen har fått nye drivere), selvbetjeningen med syltetøy og rømme var byttet ut med ferdigsmurt smør og sukker. En trist utvikling som betyr at et av Lavollens største fortrinn, de gode svelene, nå var redusert til en middelmådighet. Det eneste plusset var at Lavollen nå har fått betalingsterminal.

Etter en kort og litt svett pause i sørveggkroken, fortsatte vi oppover mot Kobberdammen og videre opp  til Studenterhytta. Deretter ned Lianveien, Skråstien, baksidestien forbi Vådan gård og ned til Leirgrua/Granåsen. Deretter strake veien til Tiller. Vi var enige om at det hadde vært en flott tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar