søndag 18. november 2012

Kjølig soltur til Rønningen

Litt forsinket start denne søndagen, og kun et par tre grader i den lave vintersola.

Svein Erling dro fra Tiller ca 13.15, men da han kom fram til Granåsenparkeringen hadde Helge M blitt lei av å vente, så vi syklet hver for oss til Rønningen, Helge M foran og Svein Erling hesblesende bak for om mulig ta inn litt tapt tid. Svein Erling tok skogstien fra Smistad gård (bildet) som snarvei og tok nok inn litt tid der, for skogstien var svært farbar på sykkel, stort sett bar for både snø og is.

Nesten framme traff Svein Erling ei korvenninne (Kirsten) som kunne fortelle at hun hadde sett en annen syklist noen minutter tidligere. Da Svein Erling stilte seg i kaffematkøen på Rønningen hadde Helge M nettopp betalt og så seg om etter et ledig bord. Vi fant et i andreetasjen.

Praten i dag gikk om trege busser i byen (Norges tregeste i følge en helt fersk undersøkelse), om uferdige røde sykkeltraséer i Trondheim sentrum (som skal være ferdig skiltet først i uke 50), og om lokalpolitikerne som skryter av å ha brukt masse penger på sykkeltraséene, selv om alle pengene egentlig kommer fra Miljøpakken. Dessuten snakket vi om Byneset Songlags jubilieumskabaret kvelden før og litt om noe annet.

Etter påtår og solnedgang entret vi igjen syklene og benyttet snarveien gjennom Smistadskogen for å komme litt raskere hjem, for vi merket kveldskulda godt. Men at i alt en vellykket sykkeltur i et vakkert vintervær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar