søndag 9. mai 2010

Terassevær på Rønningen

Dette var en strålende dag med ca 11 grader i lufta og litt lett bris. Svein Erling og Helge Ø startet fra Romemyra, dvs, Helge oppdaget at sykkelslangen ikke klarte å holde på lufta, og ingen av oss hadde reserveslange (28"-hjul), så han ble tilbudt å låne reservesykkelen til Svein Erling.
Dermed ble starten litt forsinket, men ved Granåsen ventet Helge M tålmodig. Vi bestemte oss for å satse på Rønningen. Først sørover/oppover Smistadgrenda og deretter hovedveien (Smistadveien) oppover mot Rønningen. Veien var helt bar og stort sett opptørket, selv om snøflekkene stedvis lå helt inn til veien i skogkantene.
Vel oppe fant vi oss et ledig hjørne på et bord ute der vi benket oss i sola. Der ble vi sittende både vel og lenge og diskutere både vinterens skiutskeielser, politikk og mangel på politikk og muligheter for helt nye sykkeltraséer utover sommeren. Bl.a ble turer i området rundt Brøttem/Selbusjøen debattert. Til slutt blandet ei dame ved bordet seg inn, det viste seg at hun hadde vokst opp i Brøttemsområdet og kunne fortelle mye nyttig om turmulighetene i området som kalles Brungmarka. Dette må vi virkelig vurdere, dette området er jo i syklebar avstand fra Tiller.
Tilbakeveien gikk helt uten dramatikk, men Svein Erling fikk tilbakemelding om dårlige bremser på reservesykkelen. Det var unødvendig å skylle av syklene etter turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar