søndag 22. januar 2017

Piggdekktur til Rønningen

På grunn av enorm snøsmelting de siste dagene ble vi hele tre deltagere på årets aller første RSP-tur, Helge M, Helge Ø og Svein Erling. Det var noen få plussgrader, vindstille, overskyet oppholdsvær og noenlunde bart på gang- og sykkelveiene, men på Smistadveien opp til Rønningen var det stort sett strødd is (alle tre hadde piggdekk).

To av oss helårssykler til og fra jobb, mens sistemann går på ski når det er mulig. Skimuskler og sykkelmuskler er muligens ikke de samme, eller de samme musklene brukes på ulike måter, for det var skientustiasten som slet mest oppover bakkene. Og bakkene opp til Rønningen er skikkelig seige, selv om turen ikke er så lang i antall kilometer (19,9 km tur-retur i følge Strava-appen). Vi måtte selvsagt ta hensyn til mange barnefamilier, som gikk samme ruta til fots. Så alt i alt var dette en ganske normal RSP-tur, med passe tempo til å jabbe litt underveis og ikke minst en skikkelig laaang kaffepause med enda mer jabbing. I dag handlet pausepraten
mest om fjellturer på ski og til fots i Trollheimen og sunnmørsalpene. Bl.a om hvor Innerdalstårnet ligger i forhold til andre turmål.

Alle tre syntes det var en trivelig tur, og selv om vi hadde en lang kaffepause, rakk vi hjem før det begynte å bli mørkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar