søndag 29. desember 2013

Grønlia-forsøk endte på Skistua

Anita og Svein Erling startet fra Tiller til normal tid denne siste søndagen i 2013. Inspirert av turen dagen før hadde vi tenkt å sykle skiløypetraséen til Grønlia. Så vi startet friskt som forrige dag opp gjennom Vådan gård, opp Skråstien og oppover Lianveien. Som dagen før tok vi igjen innover den opptråkkede stien på veien, og også der bar snøen godt. Men da vi kom ut i skiløypetraséen skjønte vi raskt at forholdene var vesentlig endret. Der det dagen før bar som en drøm var det nå malt opp i overflaten av en løypemaskin. Og det bar ikke. Etter ca hundre meter skjønte vi at dette kom til å bli en tung tur med leing av syklene mesteparten av veien.

Så vi gjorde det mest fornuftige, vi snudde. Og valgte et nytt turmål, Skistua. Så vi fortsatte oppover Lianveien og derfra opp Fjellseterveien til Skistua. Der kjøpte vi oss kaffe, en knøttliten kanelbolle (koppekakestørrelse) til tjue kroner (!) og en sjokolade.

Returen var motsatt vei og vi var hjemme før det var blitt mørkt. Bortsett fra den dyre maten og bomturen mot Grønlia, var vi likevel ganske godt fornøyd med turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar