søndag 16. september 2012

Rolig tur til Grønlia

Dagen opprant med solgløtt, men etterhvert ble det overskyet oppholdsvær og ca 14 grader, ypperlig vær for en sykkeltur i marka. Fra Tiller stilte Anita og Svein Erling, Helge M ventet på oss ved Smistadgrendakrysset ved Granåsen. Fordi Svein Erling ville ta hensyn til en relativt nylig operasjon, så valgte vi stedet med minst høydeforskjell, nemlig Grønlia.

Svein Erling og Helge M, foto: Anita
Av forannevnte grunn valgte vi bakkene opp mot og gjennom Vådan gård. Svein Erling leide sykkelen opp de bratteste bakkene. Så tok vi av vestover Vådanveien, Svein Erling gikk opp Almenningsbakken, og så fortsatte vi til Storfurua ved Skjellbreia, der vi fortsatte nordover mot Stykket. Før Stykket tok vi vestover skiløypestien inn til Grønlia.

På Grønli var det mye folk, men vi fikk tak i litt kaffe og mat (det var ganske utplukket, både boller og vafler var utsolgt). Og så fant vi oss en ledig bordende ute i solveggen. Sannelig tittet sola frem litt også, så det ble en svært trivelig pause. Helge M fortalte bl.a litt om nybilen sin, en privatimportert blå Saab 9-5. Ellers snakket vi litt ulike kamera, og om potensielle sykkelturer.

På hjemveien valgte vi overveien, Svein Erling leide igjen sykkelen opp de bratteste bakkene. Det gikk ganske radig nedover Lianveien, med Anita først og Svein Erling sist. Men ned kom vi, alle tre i god behold. Videre ned Skråstien og ned gjennom Vådan gård til Leirbrua. Der fikk vi en status for hvem som ikke kan være med neste søndag. Så sa vi takk for turen til Helge M. Anita og Svein Erling fortsatte til Tiller, der vi var ca halv fire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar