søndag 23. oktober 2011

Høsttur til Grønlia

Hele 9 grader og oppholdsvær er perfekt for en høstlig sykkeltur. Svein Erling møtte Helge M ved Granåsen.  Foreløpig er det verken is eller snø, verken i lavlandet eller i høyere deler av marka, så begge stilte på sommedekk.

Vi bestemte oss for å sykle til Grønlia. Opp mot Frøset, ned til travveien til Vådansaga og opp Almenningsbakken mot Skjellbreia. Ved storfura svingte vi nordover Stykketveien og så stien inn til Grønlia. Her så vi at det var litt flere folk i marka enn vanlig, så på Grønlia var det både matkø og trangt rundt innebordene. Men vi fant oss et par ledige stoler ved et bord og benket oss.

Praten gikk om flere emner, både det kommende E6-krysset ved City Syd, om antennekabler og om LED-lys. Vi satt ganske lenge inne i varmen, så ble fint tid til en runde med påfyll av kaffe.

Men omsider brøt vi opp og syklet overveien tilbake, ned Skråstien og ned gjennom Vådan gård. Der holder noen på å lage ei forseggjort trehytte, med ordentlig vindu og greier.

Vi var enige om at det hadde vært en flott tur. Neste søndag har Svein Erling meldt frafall, så en av de andre turdeltagerne må forfatte en rapport da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar