søndag 15. mai 2016

Pinsetur til Grønlia

De fleste av de relativt faste RSP-deltagerne meldte avbud i dagene før denne søndagen midt i mai, men en halvtime før turstart ringte Per til Svein Erling og sa at han ville være med på en tur. Så ca kl 12.22 møttes vi ved Leirbrua-benserten (bensert = trøndersk for bensinstasjon).

Vi satset på Grønlia og syklet opp bakkene til Frøset, ned til travveien, rundet Våddansaga, klatret opp Almenningsbakken, passerte gården Hallsetaune og svingte av nordover ved Storfurua. Videre oppover bakkene øst for Skjellbreia før vi svingte av skiløypestien innover mot Grønlia. Der var det fortsatt noen få snøflekker, og det var litt vått noen steder, men i forhold til all snøkjøringen forrige søndag var det rene sommerføret nå.

På Grønlia fant vi oss et bord inne, det var ganske surt ute, bare 8-9 grader, selv om sola tittet fram av og til. Praten gikk mest om vår felles interesse Byneset songlag, men også andre temaer som fjesboka, G+ og LinkedIn, mobiltelefontrøbbel og noe annet. Vi satt nok over en time, så det ble god tid til påfyll av kaffen.

På hjemveien syklet vi opp til Lianveien som vi fulgte nedover og forbi Lian restaurant, videre nordover til skillepunktet vårt nord for Lianvannet. Der syklet Per videre nedover mot Kyvannet og Svein Erling rundet nordsiden av Lianvannet, fortsatte stien ned til Odd Husebys vei og returnerte til Tiller.

Dette var en god jabbesykkeltur i ei bymark som begynner å våkne av vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar