søndag 6. november 2011

Cupfinaledagen til Grønlia

Én av de vanlige deltagerne hadde meldt forfall på grunn av dagens cupfinale mellom Ålesund og Brann som ble overført på TV fra kl 13 (Ålesund vant 2-1). Så dagens deltagere var Helge M og Svein Erling. På formiddagen og til litt etter 12 regnet det litt, men før 12.15 ble det opphold, noe det fortsatte med resten av turen. Temperaturen var mild for årstiden og føret utmerket.

Vi vurderte både Grønlia og Skistua, men underveis oppover bakkene valgte vi å satse på Grønlia. Vi trives der, dessuten hadde begge kledd oss litt for vanntett og varmt for å klatre opp Fjellseterveien. Av traséen kan nevnes Frøset, travveien og Storfurua. På Grønlia valgte vi å sitte inne, vi benket oss med kaffe og bolle/kake. Dagens samtaler var bl.a om LED-lyskilder, om lupiner og andre vekster, om seler og sjøløver, om alligatorunger og om Veivesenets sans for naturlige og lokale materialer i områdene inntil veiene.

På tilbakeveien tok vi overveien og ned Skråstien. Ved Vådan gård tok en nygruset sti på østsiden av gården, inne i skogen og videre turveien østover ned til skistadion og Nilsbyen. Vi var enige om at det hadde vært en vellykket tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar