søndag 5. juni 2016

Den gyldne pedal, en vandrepedal

I forbindelse med at vi har funnet ut at RSP fyller minst ti år i år, og at vi derfor har et slags jubileum, så har vi lansert Den gyldne pedal, en vandrepedal. Kriteriene for utdeling av denne vandrepedalen finnes foreløpig ikke, men det kan jo være et av jabbetemaene utover sommeren. Vi tar det som det kommer, slik vi har for vane i RSP. Det er jo sånn vi liker å ha det i denne jabbesykkelgruppa, uhøytidelig og i passe doser.

Vi har ofte store planer om DEN turen, f.eks å laste opp syklene på en tilhenger, kjøre til Hjerkinn og sykle til Snøheim. Men da må vi planlegge litt og starte før 12. De fleste søndagsturene blir til mens vi sykler. Det normale spørsmålet når vi møtes er "hvor vil vi dra i dag?" Og så jabbesykler vi dit, tar en kaffe og gjerne en til, jabber om løst og fast, bl.a om turer vi har vært på, turer vi kan tenke oss å dra på, om livets mange overraskelser, om politikk, om noe vi har lest, hørt eller sett, om sykkelproblemer, kort sagt det som faller seg inn.

Vil du være med i RSP? Så heng på, send en SMS til Svein Erling på 402 87 189, så ser vi etter deg der du vil henge deg på. Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar